Zoneterapi i Frederiksværk nær Hillerød

Oplever du smerter i led og muskler, har du problemer med fordøjelse, hovedpine eller stress, eller savner du mere energi i hverdagen? Hos Jeanette Städe Zoneterapeut tilbyder jeg zoneterapi som en effektiv behandlingsmetode til en række forskellige smerteproblemer eller endda psykiske problemer. Den zoneterapeutiske behandling tager udgangspunkt i patientens “refleks-punkter”, som jeg tilgår gennem trykmassage på foden. Zonerne på foden korresponderer da til bestemte områder og organer i kroppen, som man kan afhjælpe smerter.

Zoneterapi som behandling af smerte og lidelser

Trykmassage på kroppens reflekspunkter er en effektiv metode at dæmpe smerter og ubehag i forbindelse med en række forskellige lidelser. Det skyldes bl.a. at behandlingen sætter gang i cirkulationen af blokerede energier i kroppen og skaber flow gennem dette. Zoneterapi har vist sig ganske effektiv i forbindelse med:

• Smerter i led og muskler (også idrætsskader)
• Fordøjelsesproblemer
• Allergier
• Stress
• Hovedpine
• Astma

Zoneterapi skaber flow i kroppens kredsløb, og det fordrer i høj grad selvhelbredelse. Derfor er det også en behandlingsform, der kan skabe mere energi hos modtageren, og det er altså ikke nødvendigvis forbeholdt personer med lidelser. Modtagere af zoneterapien beretter om betydelige afslappende effekter og øget velvære efter behandling.

Vil du vide mere? Kontakt mig i dag

Er du nysgerrig på de mange muligheder for øget velvære gennem zoneterapi, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 24 91 40 30. Du finder min klinik på Torvegade 11. Jeg glæder mig til at høre fra dig og tage imod dig i klinikken.

Har du prøvet Kranio Sakral terapi?