Kranio sakral terapi i Frederiksværk nær Hillerød

Hos Jeanette Städe Zoneterapeut kan du modtage kranio sakral terapi, der fører til øget velvære, afslapning samt kan afhjælpe en række forstyrrelser i det kranio-sakrale system. Dette system består af en rytme, der styres af den kranio-sakrale puls, som sender mellem 6 og 12 pulsslag i minuttet til kraniet, korsbenet og membranerne, der som følge laver mikroskopiske bevægelser, hvor de tilpasser sig. Ubalancer i dette system opstår gennem slag eller stød, chok og stress, influenza eller andre påvirkninger, som kroppen udsættes for.

Kranio-sakral behandling med stor effekt

Ved hjælp af blide tryk (svarende til vægten af et A4-papir) skabes balance i den kranio-sakrale puls, der vender tilbage til sin optimale rytme. Her fokuseres på centrale neurologiske områder som kraniet, ansigtet, korsbenet og rygsøjlen. Med kranio sakral terapi kan man bl.a. afhjælpe problemer med:

• Ledsmerter i ryg, nakke og bækken
• Hovedpine, tinnitus og svimmelhed
• Stress og koncentrationsbesvær
• Tandproblemer
• Hormonelle forstyrrelser

Udover at afhjælpe problemer med ovenstående lidelser, kan denne terapiform bidrage aktivt til højere velværd. Det skyldes formentlig, at kranio sakral terapi frigiver endocarbanoider, der beskrives som kroppens egen smertelindrende stof.

Lyder det som noget for dig? Kontakt mig i dag!

Vil du gerne i gang med kranio sakral terapi? Har du spørgsmål til behandlingsformen, eller vil du gerne bestille tid, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 24 91 40 30. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge min klinik på Torvegade 11, hvor jeg glæder mig til at tage imod dig.

Har du prøvet zoneterapi?