Tilbyder

Se mine ydelser

Tidsbestilling kan ske på telefon 24 91 40 30 eller via knappen herunder, læs mere om de forskellige behandlingsformer her på siden.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Manuel Lymfedrænage

Manuel Lymfedrænage er behandlingsteknik, hvor man hjælper kroppens eget lymfesystem ved at aktivere dets kredsløb ved hjælp af denne specielle pumpeteknik ved lymfeknuderne og drænageteknik ved lymfekredsløbbets kar.

Det kan afhjælpe både primære og sekundære ødemer. Eksempelvis efter proteseoperationer, efter endt kræftbehandling, gentagne infektionstilstande, generel styrkelse af immunforsvaret, væskeophobninger ifm. menstruation/PMS og så er det et meget godt supplement til en evt. slankekur/kostomlægning.

Japansk Lifting

Japansk Lifting er det naturlige ansigtsløft uden kirurgi, som er en lækker, afslappende og dybdegående ansigtsmassage forbundet med ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage.

Biotox fodbad

Biotox Fodbad bruger elektrolyse til at fremme din krops naturlige afgiftningsproces igennem stimulering af de forskellige væv, organer og systemer i kroppen. Du vil i løbet af behandlingen se, at vandet i fodbadet skifter farve, hvilket er skyld i den ioniseringsproces der sker i fodbadet. Brug fodbadet jævnligt, for at holde dit resultat ved lige.

Spædbarnsterapi

Spædbarnsterapi er en kombinationsbehandling af de mest effektive behandlingsformer til små børn. Vi benytter blide teknikker fra massage, kranio sakral terapi og zoneterapi.