Om Klinikken

Mit navn er Jeanette Städe

Jeg er født i 1975, bor i Frederiksværk og er glad for at bo tæt ved naturen. Jeg tilbyder forskellige former for behandling, der styrker krop og sjæl, herunder både zoneterapi og kranio sakral terapi i Hillerød og Frederiksværk.

Du kan læse mere om de forskellige behandlingsformer her på min hjemmeside.

Jeg er meget fascineret af kroppens og organismernes funktion, og hvordan man med sund kost, motion og alternativ behandling kan hjælpe kroppen til både at komme i balance på en naturlig og selvhelbredende måde. Samt hvordan man kan finde energi, afstresning og ikke mindst, lindre smerter der ellers kan være invaliderende.

Jeg har selv fået hjælp af alternativ behandling efter et piskesmæld i 2010. Jeg er i dag uden mén efter min ulykke.
Jeg vil derfor gerne selv kunne hjælpe andre, ligesom jeg selv har fået hjælp. Jeg har altid haft en interesse for alternativ behandling, og i 2011 startede jeg min uddannelse som alternativ behandler.

Jeg er RAB certificeret zoneterapeut, og det er din sikkerhed for, at jeg som behandler har gennemgået et kompetent uddannelsesforløb, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Det betyder også, at du kan få tilskud til dine zoneterapibehandlinger hos mig, hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” eller har anden sundhedsforsikring.

Klinik - Frederiksværk

Klinikken i Frederiksværk er flyttet til Frederiksværk Velværecenter, Torvegade 11, 3300 Frederiksværk.
Klinikken er en del af et klinikfællesskab som ligger centralt i byen tæt ved skoven, hvor der er en dejlig, rolig atmosfære.